Mijn favorieten

 


Bisonstaete Makelaars 

Mensen voor huizen

Wij zijn een toegankelijk en enthousiaste full-service makelaardij. Met 37 jaar ervaring als makelaar in Maarssen en omgeving, helpt Rob jou graag om de dynamiek van de woningmarkt begrijpelijk te maken en staat hij jou  bij tijdens een van de belangrijkste gebeurtenissen van jouw leven, het aan- of verkopen van je huis. Geen woonsituatie is hierbij hetzelfde. Je wilt groter gaan wonen of bent na je pensioen juist op zoek naar een kleinere woning. Voor elke situatie is een andere aanpak gewenst. Bisonstaete Makelaars Maarssen houdt rekening met jouw wensen en toekomstplannen in zijn verkoop- of aankoopstrategie. Dit noemen wij Mensen voor Huizen


Waarom Bisonstaete Makelaars? 


  37 jaar ervaring in de makelaardij 
  Persoonlijke begeleiding en advies op basis van jouw situatie
  Slimme woningpresentatie met 
  24/7 op de hoogte door ons online dossier 
  Op innovatieve wijze zetten wij social media in 
  Heldere aanpak, zonder verborgen kosten.


Wij vertellen je graag meer over ons verkooppakket en dienstverlening. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek of bel ons direct op: 0346-567791.Kennismaken? 

Nieuwsgierig geworden en wil je eens met ons kennismaken? Dat kan! Vul het formulier hieronder om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug om een afspraak te maken. Liever meteen bellen? Dat kan ook via 0346-567791.                        

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring