Mijn favorieten


 

Een huis kopen in Maarssen? 

Voor nu en in de toekomst!


De huidige woningmarkt, in Maarssen en de gehele provincie Utrecht, is dynamischer dan ooit. Nog niet zo lang geleden was er veel aanbod en weinig vraag. We verkochten eerst ons oude huis, om daarna pas een nieuw huis te kopen. Die zekerheid hadden we nodig om niet ongewild eigenaar van twee huizen te worden.

De woningmarkt in Utrecht en Maarssen is inmiddels gekanteld (weinig aanbod, veel vraag). We zijn heel blij dat hierdoor onze huidige woning zo snel kan worden verkocht. Maar dan. Je wilt pas verkopen als je ook al een nieuw huis op het oog hebt of daadwerkelijk hebt aangekocht. Een totaal andere situatie dan een paar jaar geleden. We gaan vol goede moed op zoek naar een nieuw huis. We zijn dagelijks actief op Funda en na het vinden van een leuk huis bellen we de makelaar voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. “Het spijt me, maar dat huis is zojuist verkocht”. We ontdekken al heel snel dat we niet als enige op zoek zijn naar dat ene leuke huis. Herkenbaar? Bisonstaete Makelaars kan jou daarbij als aankoopmakelaar van dienst zijn. Zodat jij geen tijdelijke woning hoeft te zoeken, maar meteen intrekt in het huis van jouw dromen. 


 

Hoe we dat doen?

Met ruim 37 jaar persoonlijke ervaring (her)kennen we de dynamiek van een markt in beweging, maken we deze begrijpelijk voor onze klanten en staan we ook jou graag bij om dat ene leuke huis op verantwoorde wijze aan te kopen. Ook in deze lastige markt met veel concurrentie. Omdat dit ons vak is en omdat we dat leuk vinden.

Wij vertellen jou graag meer over onze aankoopdienstverlening in een persoonlijk gesprek, waarin we ook jouw woonwensen en financiële situatie meenemen. Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons meteen op 0346-567791.   

 

Aankoopadvies van Woonaccent Makelaars Almere
 

                                  
               

Waarom een aankoopmakelaar? 

Als aankoopmakelaar zorgen wij ervoor dat jij:

 

  • Direct op de hoogte bent van nieuw aanbod
  • Geen miskoop doet door mogelijke bouwkundige gebreken te signaleren
  • Niet teveel betaalt
  • Een passende en objectieve begeleiding ontvangt
  • Ook in het natraject ontzorgt wordt (o.a. controle koopakte)


Ben jij nog op zoek naar een woning of wil je al een bod uitbrengen? Vraag dan nu het gratis adviesgesprek aan!


Aankoopadvies van Woonaccent Makelaars Almere                                                                                                                                      
                                                                 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Bisonstaete Maarssen geeft altijd eerst een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Zo kun jij kennismaken met onze aankoopmakelaar en dienstverlening. Maak een afspraak via onderstaand formulier of bel ons op 0346-567791.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring