Mijn favorieten


 

Taxatie in Maarssen


Er zijn talloze redenen om een taxatierapport op te laten stellen, bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag, het kopen of verkopen van een huis of misschien ben je wel gewoon nieuwsgierig of de waarde van je woning is gestegen na de recente verbouwing. Allemaal situaties waarvoor jij een taxatierapport kan gebruiken. Bisonstaete Woonaccent Makelaars Maarssen helpt je hier graag bij. 
 


Gevalideerd taxatierapport (NWWI)

Onze makelaar is gecertificeerd taxateur. Elke taxatie wordt dan ook uitgevoerd door een ervaren taxateur die lid is van het NVM, ingeschreven staat bij Vastgoedcert en aangesloten is bij het validatie-instituut NWWI. Hiermee wordt de kwaliteit van onze taxatierapporten gewaarborgd en weet jij zeker dat het rapport wordt geaccepteerd bij jouw geldverstrekker. 

Kortom, wil jij een valide, grondige taxatie voor een scherp tarief? Maak dan een afspraak. Of bel ons op:
 0346-567791.

 
Veelgestelde vragen 

 

Stellen banken of geldverstrekkers specifieke eisen aan een taxatierapport?

De bank of geldverstrekker zal niet elk taxatierapport accepteren. Als je een taxatierapport nodig hebt om een hypotheek te krijgen dan moet het taxatierapport voldoen aan de eisen van de geldverstrekker. Deze eisen kunnen variëren, maar veel geldverstrekkers eisen een gevalideerd taxatierapport. Oftewel een taxatierapport die is opgesteld door een gecertificeerd taxateur, die aangesloten is bij een erkend validatie-instituut, zoals het NWWI of de Taxateurs Unie.
 

Kan mijn eigen makelaar de taxatie verrichten?

De persoon die het taxatierapport komt opmaken dient onafhankelijk te zijn. Bij het aan- of verkopen van je woning mag deze persoon op geen enkele manier betrokken zijn geweest. Het kan dus niet zo zijn dat jouw aankoopmakelaar de taxatie komt verrichten.

 

Heb je een andere vraag? Neem vooral contact met ons op.  

  Jouw huis taxeren?

Wil je meer weten over het taxeren van jouw huis in de regio Maarssen? Bel ons dan op: 0346-567791. Wij beantwoorden jouw vragen graag. Je kunt ook direct een afspraak maken via onderstaand formulier.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring