Mijn favorietenEen gratis waardebepaling van je huis in Maarssen?

Verkoopplannen? De eerste stap bij het verkopen van een huis is het bepalen van de juiste waarde. Een beter moment om je huis te verkopen is er niet. Het afgelopen jaar is het woningaanbod gedaald en zijn de huizenprijzen gestegen. Wellicht heb jij een overwaarde op je huis en kun je een grotere stap maken. 


Gratis én vrijblijvende waardebepaling

Een waardebepaling bij Bisonstaete Woonaccent Makelaars in Maarssen is geheel vrijblijvend en brengt geen verdere verplichtingen met zich mee. De waarde van jouw woning wordt bepaald op basis van onderzoek, kadastrale gegevens, de omgeving en door de actuele staat van het huis.

Nadat onze makelaar jullie woning heeft onderzocht, geeft hij een schatting van de waarde. In dit gesprek worden jullie wensen en mogelijkheden besproken om zo tot een passende verkoopstrategie te komen. Vervolgens beslis jij of je een samenwerking aan wilt gaan. 
Waardebepaling aanvragen

Vraag via het formulier hieronder een gratis waardebepaling aan en wij bellen je z.s.m. terug om een afspraak in te plannen. Je kunt ons ook direct bereiken via 0346-567791

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring