Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Geveild
Weegbreeweg 1 in Vleuten 3452 AX

Weegbreeweg 1

3452 AX Vleuten

Omschrijving

***VEILINGOBJECT***

EXECUTORIALE VERKOOP
Het betreft een executoriale verkoop krachtens artikel 3:268 Burgerlijk Wetboek.

OPENSTELLING: ...

Moderne en ruime HOEKWONING met inpandige berging, carport, parkeerplaats voor meerdere auto's en voortuin, zijtuin/oprit en achtertuin met groot houten tuinhuis, gelegen aan een rustig straatje in de populaire wijk...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2004 Woonoppervlakte 157 m² Aantal kamers 6 Bijzonderheden Kluswoning
Lees meer

Omschrijving

***VEILINGOBJECT***

EXECUTORIALE VERKOOP
Het betreft een executoriale verkoop krachtens artikel 3:268 Burgerlijk Wetboek.

OPENSTELLING: ...

Moderne en ruime HOEKWONING met inpandige berging, carport, parkeerplaats voor meerdere auto's en voortuin, zijtuin/oprit en achtertuin met groot houten tuinhuis, gelegen aan een rustig straatje in de populaire wijk Vleuterweide.

Vleuterweide is dankzij de centrale ligging goed bereikbaar en heeft een uitstekend voorzieningenniveau: zo vind je er onder meer diverse scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, goede kinderdagopvang- en gezondheidszorgvoorzieningen, openbaar vervoeraansluitingen (bus en trein), een fraai winkelcentrum en een park.

Indeling
Begane grond
- entree/hal met meterkast en trapopgang;
- toilet met closet en fonteintje;
- ruime L-vormige woonkamer met trapkast en schuifpui;
- half open keuken met L-vormig keukenblok (Brugman) met natuurstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur.

Eerste verdieping
- overloop met trapopgang;
- 4 slaapkamers;
- badkamer met ligbad, douche, closet, wastafel en designradiator;
- aparte was- en stookruimte met de opstelplaats voor de verwarmingsketel, de ventilatie-unit en de was- en droogmachine;
- ruim dakterras.

Tweede verdieping
- 5e slaapkamer met eigen dakterras.

Bijzonderheden woning
- vol eigendom;
- kluswoning;
- ruime woning met 6 kamers;
- aantrekkelijke ligging;
- geen energielabel aanwezig;
- geen bouwkundig rapport aanwezig;
- alle sloten zijn voorzien van nieuwe cilinders;
- de woning is ontruimd en wordt leeg en bezemschoon opgeleverd;
- uitstekend voorzieningenniveau (scholen, winkels, openbaar vervoer, enz.).

Bijzonderheden verkoop- en veilingprocedure
- Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object (https://www.veilingbiljet.nl/show_veiling.asp?id=41594) en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld een makelaar. Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingsformulier. Het volledig ingevulde en ondertekende formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk op 1 januari 2018 om 24:00 uur bij de veilingnotaris te zijn ingediend.
- Veilingnotaris: Van Grafhorst notarissen, Bemuurde Weerd OZ 19, 3514 AN Utrecht; T: 030 271 9227; F: 030 271 9364; E: info@vangrafhorst.nl; Behandelaar: J. Schoenmaeckers;
- 1e OPENSTELLING: WOENSDAG 20 DECEMBER 2017 VAN 10:00-11:00 UUR;
- 2e OPENSTELLING: WOENSDAG 27 DECEMBER 2017 VAN 10:00-11:00 UUR;
- 3e OPENSTELLING: MAANDAG 15 JANUARI 2018 VAN 14:00-15:00 UUR;
- de veiling (inzet en afslag) vindt plaats op dinsdag 16 januari 2018 vanaf 13:30 uur;
- veilinglocatie: Hotel Congrescentrum Papendal, Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem;
- op de veiling zijn de AVVE 2017 Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 en de Bijzondere Veilingvoorwaarden van toepassing.

Kengetallen
Bouwjaar: 2004
Kadastrale gegevens: Vleuten, E 3226
Perceeloppervlak: 318 m²
Eigen grond/erfpacht: vol eigendom
Erfpachtcanon: n.v.t.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 157 m²
Overige inpandige ruimte: circa 6 m²
Gebouw-gebonden buitenruimte: 0 m²
Externe bergruimte: circa 12 m²
Inhoud: circa 550 m³
Aantal kamers: 6
Merk en bouwjaar verwarmingsketel: Intergas Kompakt HR combiketel; bouwjaar 2004
Warm tapwater: via de combiketel
Vloerisolatie: ja
Spouwmuurisolatie: ja
Dakisolatie: ja
Thermisch isolerende beglazing: ja
Energielabel: voorlopig energielabel B
Garage, carport of eigen parkeerplaats: carport en eigen parkeerplaats
Berging: ja (inpandig en extern)
Voortuin: ja
Achtertuin: ja; noord
Staat van onderhoud buiten: matig-redelijk
Staat van onderhoud binnen: matig-redelijk
Publiekrechtelijke beperkingen:
Nota bene: alle afmetingen zijn circa-afmetingen
Aanvaarding: de feitelijke levering (aflevering) vindt plaats direct na betaling van de koopprijs

Disclaimer
Bisonstaete Makelaars OG BV is door de bank (de “executant”) aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande (executoriale) verkoop van het onroerend goed (het “vastgoed”) aan de Weegbreeweg 1 te Vleuten (de “transactie”). Bisonstaete Makelaars OG BV is door de executant geautoriseerd, uitsluitend in hoedanigheid van adviseur van de executant, om namens de executant deze beknopte samenvatting (de “samenvatting”) te verschaffen aan in de aankoop van het vastgoed geïnteresseerde partijen (de “potentiële kopers”) dit met als enige doelstelling om de potentiële kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het vastgoed en de transactie. Deze samenvatting behelst geen formeel aanbod of uitnodiging van de executant en/of Bisonstaete Makelaars OG BV tot het aangaan van de transactie of toezegging of aanbeveling om de transactie tot stand te brengen. Potentiële kopers worden geacht voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de transactie te overzien en dienen waar nodig eigen adviseurs in te schakelen. Elke potentiële koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die de potentiële kopers maken in verband met het onderzoek en de evaluatie van de transactie zijn voor rekening en risico van die potentiële kopers, tenzij expliciet anders overeengekomen.

De samenvatting is opgesteld om potentiële kopers te informeren over de transactie. De samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die potentiële kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het vastgoed. De executant en Bisonstaete Makelaars OG BV en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze samenvatting of uit andere, in het kader van de transactie verstrekte informatie (de “informatie”), of uit eventuele fouten en/of omissies daarin. Specifiek wordt er door de executant en/of Bisonstaete Makelaars OG BV geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de samenvatting of informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke potentiële koper zal onafhankelijk het vastgoed, de transactie en de informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de executant, noch Bisonstaete Makelaars OG BV heeft een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de samenvatting en/of informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen, die op enig moment mogen blijken.

Bisonstaete Makelaars OG BV treedt met betrekking tot de transactie op als exclusief adviseur van de executant en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de samenvatting en/of informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de transactie.
Overdracht Status Geveild/Verkocht bij inschrijving Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 2004 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 157 m² Perceeloppervlakte 318 m² Overige inpandige ruimte 6 m² Inhoud 550 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 3 woonlagen Dakterras Ja Energie Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas Kompakt HR Bouwjaar C.V.-Ketel 2004 Warmwater C.V.-Ketel Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas Combiketel Ja Brandstof Gas Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 72 m² (6.35 m bij 11.3 m) Ligging hoofdtuin Noord Achterom Ja Kwaliteit tuin Verwaarloosd Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Muurisolatie Parkeergelegenheid Garage Carport, Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Kluswoning Onderhoud binnen Matig, Redelijk Onderhoud buiten Matig, Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Mechanische ventilatie Ja Schuifpui Ja Kadaster: E 3226 Vleuten Oppervlakte 318 m²

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.