Mijn favorieten

Achtergrond

Lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) 

Bisonstaete Makelaars O.G. B.V. is sinds haar oprichting lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, kortweg de NVM. Deze brancheorganisatie biedt zowel de makelaar als u, de klant, vele voordelen. De meest praktische van die voordelen is wel dat de makelaar, met behulp van het onderlinge uitwisselingssysteem van de NVM, exact weet welke woningen er, via de NVM-makelaars, verkocht worden.

Verder bestaat er binnen de NVM een Erecode waarin strenge normen zijn vastgesteld waaraan de NVM-makelaar zich absoluut moet houden. Doet hij dat niet dan is de NVM gerechtigd om de betreffende makelaar zelfs een schorsing op te leggen. Hieruit blijkt dan ook dat de eisen van het NVM-lidmaatschap hoog zijn. Om aan deze eisen te blijven voldoen worden de leden regelmatig getoetst op het gebied van taxeren, bouwkunde en fiscale en juridische kennis.

 

NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut)

Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is het keurmerk voor woningtaxaties. Zij valideren taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Op deze wijze wil het NWWI in bredere zin bijdragen aan het voorkomen van frauduleuze taxatierapporten en de positionering en het imago van de taxateur verbeteren.

 

Geregistreerd door CRMT

(Nederlands Instituut Certificatie en Registratie Makelaars-Taxateurs onroerende zaken)

Vanaf 01 maart 2001 is het makelaarschap een stuk ondoorzichtiger geworden, de titel Makelaar heeft sindsdien geen beschermde status meer. Om toch de kwaliteit van haar leden te waarborgen heeft de NVM in samenwerking met KEMA een certificeringregeling ontwikkeld. Deze certificering houdt in dat de betreffende NVM-makelaar nog steeds geregeld op zijn kennis wordt getoetst en, na het met goed gevolg afleggen hiervan, hij de titel 'Register Makelaar-Taxateur' mag dragen.

  

Funda

De woningen die wij verkopen zijn ook te vinden op Funda.nl. Hiermee vergoten we de kans dat mensen jouw woning kunnen vinden.